Vaatwasmachines

Vomeca verdeelt 2 topmerken vaatwasmachines :

Aristarco vaatwasmachines

Aristarco staat voor kwalitatieve professionele vaatwassers in restaurants tot in de zorginstellingen. Kortom voor iedere onderneming heeft Aristarco de perfecte vaatwas machine die aan uw eisen voldoet.
Glazen in een glazenvaatwasser, bestek en borden in een voorlader of een doorschuifmachine. Voor het grotere vaatwerk kunt u een pannenvaatwas, tunnel of korventransportmachine gebruiken. In het uitgebreide gamma van Aristarco kunt u ongetwijfeld uw bedrijfsvaatwasser vinden.

Aristarco is in de jaren 1950 begonnen met de productie van inox toestellen in de voedingsnijverheid. Tot op heden heeft men nog steeds veel aandacht voor onderzoek en ontwikkeling; die door gekwalificeerde en deskundige mensen worden uitgevoerd. Hierdoor is ieder product van de professionele vaatwas onderworpen aan de hoogste kwaliteit –en veiligheidsnormen.

Bekijk het Aristarco gamma vaatwasmachines (klik hier)

Rhima vaatwasmachines

Rhima staat al ruim 40 jaar garant voor zijn vaatwasmachines. Door de jaren heen kan Rhima u glazenwassers, doorschuifmachines tot industriële vaatwasmachines aanbieden.  RHIMA biedt u kwalitatief hoogstaande, betrouwbare vaatwasmachines en een uitstekende service; door de nauwe samenwerking met Vomeca.

Rhima vaatwasmachines wassen niet alleen, maar gaan verder in de technologie. Het doel blijft hetzelfde: de kwaliteit van het vaatwasproces optimaliseren. Dat betekent een brandschone vaat, goede arbeidsomstandigheden en zo laag mogelijke exploitatiekosten.

Bekijk het Rhima gamma vaatwasmachines (klik hier)

 

VOOR / NA